Langoustines naturel

Recept aangemaakt op 03/12/2012 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 03/12/2012 - 15h42
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

16 tot 20 langoustines
1 of 2 doosjes lichte room
2 of 3 citroenen
1 bosje kervel
PUB

Bereiding van langoustines naturel

Pers de citroenen uit. Vermeng het sap met de room en breng op smaak met peper en zout. Hak een ruime hoeveelheid kervel fijn en voeg die bij de saus. Giet de saus in een kom en zet ze weg tot de langoustines worden opgediend. Breng in een grote kookpan ruim water met wat zout aan de kook.

Doe er de langoustines in en laat ze 2 tot 3 minuten koken, afhankelijk van de grootte. Roer regelmatig om zodat alle kreeftjes gelijkmatig garen. Giet de langoustines af. Leg een mooi servet op een schotel en maak een torentje met de langoustines.

Dien lauw of koel op, maar zeker niet ijskoud. U kunt de saus wat pittiger maken met een beetje mosterd, of u kunt ze wat kleur geven met een lepeltje ketchup of tomatenpuree.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 03/12/2012 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 03/12/2012 - 15h42
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB