Kwartels met gember

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 14/02/2012 - 09h35
-A +A
Soort :
hoofdgerechten
Ingrediënten :

6 sjalotten
30 gr verse gember
2 kwartels
1 soeplepel olijfolie
3 soeplepels sojasaus
1 tas kippenbouillon
zout, peper
PUB

Bereiding van kwartels met gember

Schil de sjalotjes, laat ze heel of snij ze in twee als ze te groot zijn.

Schil de gember, snij ze in fijne schijfjes.

In een braadpan laat u de kwartels langs alle kanten garen in de olijfolie. Breng op smaak en giet de olie weg.

Doe de kwartels dan opnieuw in de braadpan. Voeg de sjalotjes, de gember, sojasaus en de kippenbouillon toe.

Laat 20 minuten koken op een zacht vuurtje. Peper en zout toevoegen.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 14/02/2012 - 09h35
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB