Kwarteleieren opgevuld met zalmeitjes

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 22/07/2009 - 00h00
-A +A
Type :
voorgerechten

Ingrediënten voor 6 tot 8 personen


Een twintigtal kwarteleitjes
2 bosjes bieslook
1 potje zalmeitjes
1 citroen

Bereiding


Kook de kwarteleieren hard in kokend water.
Laat ze afkoelen en pel ze.
Was het bieslook en dep het droog. Snij de punten af op 3 tot 4 cm en hou die apart. Hak de rest fijn.
Vermeng de zalmeitjes in een kom met wat citroensap. Doe er het bieslook bij en meng opnieuw, maar voorzichtig.
Snij de kwarteleieren doormidden. Haal de dooier eruit met een klein lepeltje (gebruik ze later in een andere bereiding) en vul elke helft op met het mengsel van de zalmeitjes en het bieslook.
Prik in elke helft een puntje bieslook.
Dien koel op.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 22/07/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB