Konijn met pasta

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
-A +A

Een evenwichtig menu dat toch vetarm is. Vetten zijn immers de boosdoeners in onze voeding. Ze hopen zich op in ons lichaam en doen verdikken. In dit gerecht zitten ook veel groenten, want die bevatten de noodzakelijke stoffen die ziektes helpen voorkomen. Geef als toemaatje wat fruit of yoghurt en u hebt een evenwichtige maaltijd voor het hele gezin. Een ideaal menu voor wie wil afvallen of op zijn gewicht moet letten.

Ingrediënten voor 4 personen


120 gram pasta, soort en vorm naar eigen keuze
1 versneden konijn

De bereiding


Dien het konijn op met pasta. Kook de pasta beetgaar in ruim water met wat zout. Giet hem af, maar hou hem nog een beetje vochtig. Serveer de pasta apart of schik hem op de schotel bij het konijn. Er hoeft geen boter bij. De saus van het konijn geeft hem voldoende smaak.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB