Komkommer op oosterse wijze

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 10/02/2009 - 00h00
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

Komkommer: 1/2
Niet-behandelde citroen: 1
Munt: 1 bosje
Ei: 1
Look: 1 teentje
Peper en zout
PUB

Bereiding voor Komkommer op oosterse wijze

Snij het vruchtvlees van de komkommer in kleine blokjes. Leg ze op een propere doek, strooi er zout over en giet ze in een zeef, om ze te doen uitlekken.
Kook ondertussen het ei tot het hard is.
Neem 2 of 3 citroenschilletjes en snij ze in minivierkantjes. Hak een paar muntblaadjes fijn. Schil en plet de look.
Laat het hardgekookte ei afkoelen, pel het en snij het grof.
Meng de blokjes komkommer met het citroensap, het ei, de munt, de look en de yoghurt. Serveer het gerecht goed koel.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 10/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB