Komkommer gevuld met platte kaas en kruiden

Recept aangemaakt op 27/06/2011 - 12h02 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 04/07/2016 - 11h48
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

1 komkommer
1/2 citroen
Paprika
1 bosje bieslook
1/2 bosje peterselie
het hart van 1 sla
Platte kaas met 20% vetpercentage: 6 tot 8 soeplepels
Zout
Peper

Bereiding van komkommer gevuld met platte kaas en kruiden

Was de komkommer en snij in grote stukken. Haal met een klein lepeltje de pitjes eruit. Pers enkele druppeltjes citroensap in de holtes en doe er een snuifje paprika bij. Koel bewaren.

Was en droog de bieslook en de peterselie, en snij fijn. Was de sla. Haal de bladeren eraf en rol ze op.Verdeel deze dan op het bord.

Meng 3/4 van de gesneden kruiden met 6 tot 8 lepels platte kaas. Breng op smaak met zout en peper. Goed mengen. Doe deze mengeling op de stukken komkommer. Leg ook op het bord. Even bestrooien met fijngesneden kruiden.

Wat paprika op het bord strooien als versiering.

Bewaar in de koelkast tot u het opdient.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 27/06/2011 - 12h02 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 04/07/2016 - 11h48
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB