Kokosrotsjes

Recept aangemaakt op 12/11/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
picknick
PUB

Ingrediënten voor 12 tot 14 kokosrotsjes

2 eieren
180 gram fijne suiker
250 gram geraspte kokos

Bereiding

Breek de eieren boven een slakom. Doe er de suiker bij en roer goed.
Werk er de geraspte kokos onder. Roer eerst met een spatel en werk daarna verder met de vingers tot het beslag min of meer kruimelig is.
Vet een bakplaat lichtjes in of leg er een bakfolie in silicone op.
Maak met een lepel hoopjes beslag in torenvorm, bepaal de grootte naar eigen smaak.
Zet de plaat 15 minuten in een oven op 180°C.
Haal de plaat uit de oven. Maak de kokosrotsjes los met een metalen spatel en laat ze afkoelen. Bewaar ze op een droge plaats.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 12/11/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
didipietjeierlander

kokosrotsen

PUB