Knolselderpuree

Recept aangemaakt op 04/02/2011 - 15h20 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 12/03/2014 - 09h26
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1/2 bol knolselder
12 aardappelen
1/2 blokje gevogeltebouillon
2 soeplepels room
1 snufje nootmuskaat
zout en peper
PUB

Bereiding van knolselderpuree

Schil de selder en aardappelen en snij ze in schijven.
Doe alles in de cocotte met een bouillonblokje en glas koud water.

Bedek en kook gedurende 25 minuten. (13 minuten in de snelkookpan). Zout en peper.
Mix en voeg de room en nootmuskaat toe. Goed warm opdienen.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 04/02/2011 - 15h20 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 12/03/2014 - 09h26
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB