Kleurrijke pastasalade

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

150 gr Pasta in verschillende kleuren
1/2 komkommer
1 rode paprika
1 groene paprika
300 gr ham
2 teentjes look
2 soeplepels olijfolie
1 soeplepel vinaigrette
2 soeplepels ketchup
2 koffielepels mosterd
1 citroen
zout, peper
PUB

Bereiding van kleurrijke pastasalade

Kook de pasta in een grote kookpot met gezouten kokend water. Giet af en koel af onder de kraan. Goed laten uitdruppen in het vergiet. Schil de komkommer, en snij in kleine stukjes. Leg ze op absorberend papier, bestrooi met zout en laat trekken.

Schil de paprika's met een klein mesje. De zaadjes en witte draadjes goed weghalen en de paprika erna in stukjes snijden.

Snij ook de ham zo nadat u het vet heeft weggesneden.

Schil de teentjes look en verhakkel ze.

Maak de saus klaar : meng in een kom de olijfolie, de vinaigrette, de ketchup en de mosterd. Goed kloppen en een beetje citroensap toevoegen.

In een grote hermetisch afsluitbare doos kan u de pasta, komkommer, paprika, ham en de look doen.

Bewaar de saus in een hermetisch afsluitbare kom en mengel pas op het moment dat u gaat eten.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB