Kippenfilet met kokosnoot

Recept aangemaakt op 12/11/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009 - 00h00
-A +A

Ingrediënten voor 4 personen

4 kippenfilets
2 eieren
5 eetlepels paneermeel
3 tot 4 eetlepels geraspte kokos
1 eetlepel kerriepoeder
2 eetlepels olijfolie
fleur de sel

Bereiding

Snij de kippenfilet in dunne repen.
Klopt de eieren los in een diep bord.
Vermeng in een ander bord het paneermeel, de kokosnoot en de kerrie.
Verhit de olie in een pan met antiaanbaklaag of in de wok.
Paneer de kippenreepjes: haal ze eerst aan weerskanten door de eieren en daarna door het paneermengsel.
Laat ze 2 tot 3 minuten bakken en laat ze daarna uitlekken op een vel keukenpapier.
Bestrooi met een beetje fleur de sel.
Dien goed heet op.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 12/11/2008 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB