KIP OP HET MENU!

Dossier recettes publié le 23/01/2012 - 09h49
-A +A

Kip, dat ligt altijd wel bij ons in de frigo ! Goedkoop, makkelijk klaar te maken en lekker in al z'n vormen ! Maak bijvoorbeeld een traditionele gebraden kip klaar met verse groenten.

PUB

PUB
Lees ook
Welk gevogelte voor de eindejaarsfeesten? Geüpdatet op 12/12/2014 - 13h13

Kalkoen ? Kapoen ? Eend? Poularde? Een mooi, vlezig stuk gevogelte is de traditionele schotel voor de eindejaarsfeesten . Maar alles hangt af van het aantal disgenoten. U moet rekenen op 350 tot 400 g per persoon (beenderen inbegrepen). Hoe kiest u u...

Op het menu: clementines en mandarijnen Gepubliceerd op 12/02/2016 - 13h01

Ze worden vaak met elkaar verward, en met reden, want de clementine - en de mandarijnboom behoren tot dezelfde familie. De pitloze clementines zijn vandaag meer in trek dan de mandarijnen , misschien omdat ze beter bij onze luie aard passen.

Over een maand is het Kerstmis. Denk aan uw foie gras! Geüpdatet op 26/11/2014 - 17h02

Geen Kerstmis zonder foie gras. Vergeet dus niet om er binnenkort aan te schaffen, anders moet u ze misschien op het laatste moment om het even waar kopen aan een veel te hoge prijs en/of koopt u misschien foie gras van mindere kwaliteit. Maar er is...

Meer artikels