Kinderziekten

Mise à jour le 26/05/2003 - 00h00
-A +A

PUB
Overzicht

Is mijn baby wel gezond?

Ook als uw baby goed drinkt, groeit en gezond is, kunnen er voor u problemen zijn. Spreek uw ongerustheid uit. Misschien denkt u ten onrechte aan een ernstige ziekte. De arts of verpleegkundige van het consultatiebureau kan uw zorgen wegnemen en u weer zelfvertrouwen geven.

Baby's die veel huilen moeten worden onderzocht door de arts of de medewerkers van het consultatiebureau. Vraag hen waarnaar zij hebben gekeken bij het onderzoek van uw baby.

Doe ik het wel goed?

Dit vragen alle ouders zich af wanneer zij hun kind steeds weer horen huilen. De meeste ouders zijn juist erg zorgzaam. Een huilende baby kan in het begin tederheid oproepen, maar een kind dat blijft huilen, urenlang en dan ook nog vaak 's avonds en 's nachts, kan de omgeving sterk onder druk zetten. Het gevoel van onmacht wordt nog versterkt door allerlei bijkomende problemen: de ouders hebben vele nachten slecht geslapen en zijn dus moe, het huishouden loopt steeds iets achter, ouders die beide een baan buitenshuis hebben, moeten zich daar overeind zien te houden. De druk die de ouders ervaren dreigt te groot te worden.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/04/2003 - 00h00 en geüpdatet op 26/05/2003 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB