Kaviaar van aubergine

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 10/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten

Een evenwichtig, maar vetarm menu op basis van seizoensproducten.

PUB

Ingrediënten voor 2 personen


Aubergine: 1
Tomaat: 1
Ui: 1/2
Olijfolie: 1 eetlepel
Peper en zout

Bereiding


Bereidingstijd: 30 minuten
Verwarm de oven voor op 200°C (stand 7) en bak de aubergines gedurende 15 à 20 minuten in hun geheel.
Leg de tomaten 10 seconden in kokend water. Schil ze, ontpit ze en snij ze in stukken.
Schil de ui en hak hem fijn.
Verwijder het vruchtvlees van de aubergine met een lepel en snij het in stukken.
Meng alles (tomaten, auberginevruchtvlees, ui en olie) dooreen en strooi er peper en zout over. Serveer het ijskoud.

De tomaat verzacht de pikante smaak van de aubergine. Deze mediterrane groenteschotel is rijk aan antioxidanten

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 10/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB