Kastanjesoep

Recept aangemaakt op 18/01/2011 - 17h30 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 19/01/2011 - 08h33
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

Halfvolle melk: 1/2 liter
200 g bevroren kastanjes of 1 doosje verse kastanjes
1 ui
2 stengels selder
250g courgette
peper en zout

Een heel eenvoudig te bereiden, lekkere soep.

PUB

Bereiding van de kastanjesoep

Kook de melk met 1/4 liter water, gezouten. Kook de kastanjes zachtjes gedurende ongeveer 30 min (15 minuten voor kastanjes uit doosje).
Schil de groenten, versnipper de ui en selder. Hak de courgette in kleine stukjes. Gaar de ui en selder met olijfolie. Voeg de courgette toe, laat het 10 minuten koken, en roer regematig. Voeg daarna alles toe aan de kastanjes. Mix de soep en geniet van de heerlijke smaak van de kastanjesoep.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 18/01/2011 - 17h30 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 19/01/2011 - 08h33
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB