Kalfslapje met champignons

Recept aangemaakt op 19/03/2013 - 09h40 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 27/04/2016 - 11h07
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Ingrediënten :

4 kalfslapjes
1 koffielepel olijfolie
400 gr champignonmengeling
enkele takjes platte peterselie
Zout, peper
PUB

Bereiding van kalfslapje met champignons

Snij de kalfslapjes met een groot scherp mes in fijne sneetjes van ongeveer 5mm.

Warm een pan (of wok) op met een koffielepel olijfolie. Doe de stukjes kalfs erin en laat bakken gedurende 2 à 3 minuten. Roer goed zodat alle zijden goed aangebakken zijn. Voeg wat zout en peper toe.
Leg ze daarna op een warm bord.

Gooi dan de champignons in de pan. Goed roeren, zout toevoegen en 8 à 10 minuten laten bakken. Maak de peterselie schoon en neem wat blaadjes ervan.

Versnipper ze met een schaar boven de pan. Meng.

Doe de kalfslapjes terug un de pan, meng het goed met de champignons. Doe alles op een schotel.

Doe er een draai van de pepermolen bovenop. Goed warm serveren.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 19/03/2013 - 09h40 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 27/04/2016 - 11h07
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB