PUBLICITÉ

Kalfsgebraad met spinazie en kokosmelk

Recept aangemaakt op 24/01/2011 - 15h17 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 19/05/2016 - 10h04
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

800gr kalfsschouder
2 uien
2 teentjes look
1 soeplepel olijfolie
500 gr bevroren spinazie in stukjes
1 soeplepel vinaigrette
20 cl kokosmelk
peper en zout van de molen
PUB

Bereiding van kalfsgebraad met spinazie en kokosmelk

Ontvet de kalfsschouder en snij het in grote stukken.

Schil en versnipper de uien en look. Braad de kalfsschouder aan met een lepel olijfolie.

Laat uitlekken en verwijder het vet. Doe de uien en look dan in de braadpan en laat ze zachtjes smelten gedurende 5 minuten. Voeg dan de stukken kalf terug toe. Peper en zout. Voeg de spinazie toe en daarna de vinaigrette.

Roer regelmatig om de spinazie te helpen ontdooien.

Dek toe en laat 20 minuten zachtjes koken.

Voeg dan de kokosmelk toe.

Nog 20 tot 30 minuutjes laten koken met de deksel erop.

En u kunt aan tafel.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 24/01/2011 - 15h17 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 19/05/2016 - 10h04
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ