Kabeljauw met ham

Recept aangemaakt op 02/09/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 30/08/2010 - 00h00
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

4 moten kabeljauw
8 ansjovisfilets
4 sneden Parmaham
1 ui
1 koffielepel olijfolie
1 dl witte wijn
PUB

Bereiding van Kabeljauw met ham



Leg twee ansjovisfilets op elke kabeljauwmoot. Draai ze elk apart in een snee ham.
Pel de ui en snipper hem fijn. Verhit de olie in een pan en stoof er de ui in.
Doe de kabeljauwmoten erbij. Braad de vis 1 minuut aan weerskanten.
Giet de wijn erin. Voeg geen zout toe. Bestrooi met peper.
Laat 5 minuten pruttelen en draai de moten halverwege om.
Schik de kabeljauwmoten op een schotel. Geef er het kookvocht bij als saus of giet het erover.
Oorspronkelijk gepubliceerd op 02/09/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 30/08/2010 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB