- Voor :
- 4 personen
- Soort :
- hoofdgerechten
- Moeilijkheid :
- gemakkelijk
- Bereidingstijd :
- 30 minutes
- Ingrediënten :
-
1 bloemkool
2 rode uien
3 stengels citroengras
600 gr kabeljauw
Enkele sprietjes bieslook
2 eetlepels olijfolie
Fleur de sel, versgemalen peper
PUB
Bereiding van de kabeljauw met citroengras
Snijd de roosjes van de bloemkool los.
Schil de rode uien en snijd ze in fijne ringen.
Breng in de stoomkoker water aan de kook samen met een in stukken gesneden stengel citroengras.
Snijd de twee andere stengels citroengras overlangs door en snijd ze nog in grote stukken. Verdeel ze op de zeef van de stoomkoker.
Leg de bloemkoolroosjes en de uiringen erop en stoom 10 minuten.
Snijd de kabeljauw in grote stukken en voeg hem toe aan de groenten.
Plaats een deksel en stoom naargelang de dikte 10 tot 15 minuten.
Dresseer de groenten en de kabeljauw op de borden. Voeg wat fijngesneden bieslook toe en overgiet met een de olijfolie.
Geef nog een draai van de pepermolen, overstrooi (let op de hoeveelheid) met fleur de sel en dien direct op.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste
le 13/05/2013 - 15h45
et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste
le 06/01/2014 - 19h40
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUBLICITÉ