Kaas

Het is belangrijk goed geïnformeerd te zijn omtrent Voedingsmiddelen. Ontdek hier dus de laatste nieuwtjes van de redactie in verband met met kaas: tips, praktische fiches, tests en natuurlijk ook getuigenissen van andere internetgebruikers.

PUB
Populaire artikels van de week
Wat als u nu eens voor "goede" kazen ging? Gepubliceerd op 08/05/2012 - 14h47

Er is heel veel verschil in kazen . Bij ons zijn er de Belgische hoeve- of artisanale kazen, stuk voor stuk typische streekproducten. Daarnaast bestaat er een hele reeks van industriële kazen zoals ze te vinden zijn in de grootwarenhuizen. Ze smaken...

Het seizoen van de kazen komt eraan! Geüpdatet op 21/05/2013 - 09h47

In de lente zijn ook de kazen in de winkels en op de markt van de partij! Door de alomtegenwoordigheid van de voedingsindustrie vergeten we het misschien, maar ook de echte kazen hebben - net als groenten - hun seizoenen en die lopen tot in de herfst...

Roquefort op uw bord Geüpdatet op 22/04/2003 - 00h00

Roquefort is samen met camembert één van de belangrijkste symbolen van Frankrijk. Deze kaas maakt in elk geval deel uit van de producten die in het buitenland worden geboycot als er een internationaal conflict is. Komt dat wegens z'n zeer speciale, s...

Meer artikels