Jam van rabarber met honing

Recept aangemaakt op 18/05/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 27/04/2012 - 13h33
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
desserts
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

500 g rabarber
50 g acaciahoning
2 vanillepeulen
1 of 2 bakjes frambozen
PUB

Bereiding van jam van rabarber met honing


Maak de rabarber schoon, was ze en snij ze in stukken. Doe alles in een kookpot, samen met de honing. Laat ongeveer 20 minuten pruttelen tot de rabarber goed zacht is.
Giet de jam over in een kom, dek af met een vel huishoudfolie en laat afkoelen. Zet dan pas in de koelkast.
Leg net voor het opdienen de frambozen op de jam.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 18/05/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 27/04/2012 - 13h33
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB