Instantsalade

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 04/01/2005 - 00h00
-A +A
Type :
picknick

Een eenvoudig te bereiden salade om te bekomen van de feesten, maar tegelijk een feestelijke toets te behouden.

Nieuwjaarssalade

Voor 6 personen 1 ananas6 kiwi's3 rode paprika's 150 g sojascheuten 1 zakje veldsla 18 roze garnalen 4 eetlepels notenolie 2 eetlepels balsamicoazijn Peper en zout Verwijder de schors van de ananas. Verwijder het hart, snij de ananas in schijven en snij die vervolgens in kleine blokjes. Schil de kiwi's en snij ze in dunne schijfjes. Spoel en droog de sojascheuten en de veldsla. Ontpit de paprika's en snij ze in heel fijne reepjes. Pel de garnalen, maar bewaar de koppen. Schik op elk bord een bedje van veldsla en sojascheuten. Doe er de kiwischijfjes, de ananasblokjes en de paprikareepjes bij, en versier het gerecht met de gepelde garnalen. Meng de notenolie, de balsamicoazijn, de peper en het zout, en giet de vinaigrette op de borden.

Schrijf u gratis in op de newsletter van e-gezondheid !

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 04/01/2005 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB