Indische liefdescocktail

Recept aangemaakt op 10/06/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 07/02/2011 - 14h02
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
dranken
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

8 tot 10 rozenblaadjes
40 cl magere melk
4 vers gepelde amandelen
1/2 eetlepel papaverzaad
5 zwartepeperbolletjes
1 kardemomdop
1 eetlepel honing
PUB

Bereiding voor Indische liefdescocktail

De dag vóór het serveren
Maak ijsblokjes met roos. Leg onderaan in elk vakje van de ijsblokschaal een rozenblaadje. Voeg voorzichtig water toe. Stop de schaal in de diepvriezer.

De volgende dag
Plaats de melk in de diepvriezer, zodat ze goed koud is.
Snij de amandel in kleine stukjes. Hak de rozenblaadjes fijn. Mix het geheel met een glas melk.
Maal het papaverzaad, de peperbolletjes en kardemompitten fijn in de mixer, samen met een glas melk.
Voeg de rest van de melk, de amandel, de gemixte rozenblaadjes en de honing toe. Mix tot de mengeling schuimt.
Onmiddellijk opdienen met een rozenijsblokje in elk glas.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 10/06/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 07/02/2011 - 14h02
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
Vaakst gelezen recepten
PUB