Ijskoude komkommersoep

Recept aangemaakt op 12/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 13/07/2017 - 10h52
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

Komkommers: 1
Slagroom: 1 eetlepel
Kervel: 1/4 bosje
Peterselie: 1/4 bosje
Zout, peper

PUB

Bereiding van de ijskoude komkommersoep

Snij de komkommer in kleine stukjes.
Mix ze met room en een twintigtal ijsblokjes.

Giet de soep in een soepterrine.
Bestrooi net voor het serveren met fijngehakte peterselie en kervel.

U kunt ze op voorhand klaarmaken en in de koelkast bewaren.

Als ze niet ijskoud meer is, plaats ze dan vóór het opdienen en voor u er de fijne kruiden aan toevoegt, tien tot vijftien minuten in de diepvriezer.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 12/02/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 13/07/2017 - 10h52
PUB