Ijskoude komkommersoep

Recept aangemaakt op 12/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 30/07/2015 - 14h38
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

Komkommers: 1
Slagroom: 1 eetlepel
Kervel: 1/4 bosje
Peterselie: 1/4 bosje
Zout, peper

Bereiding van de ijskoude komkommersoep

Snij de komkommer in kleine stukjes.
Mix ze met room en een twintigtal ijsblokjes.

Giet de soep in een soepterrine.
Bestrooi net voor het serveren met fijngehakte peterselie en kervel.

U kunt ze op voorhand klaarmaken en in de koelkast bewaren.

Als ze niet ijskoud meer is, plaats ze dan vóór het opdienen en voor u er de fijne kruiden aan toevoegt, tien tot vijftien minuten in de diepvriezer.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 12/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 30/07/2015 - 14h38
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB