Hollywood-dieet of Beverly Hills-dieet

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 23/03/2014 - 10h48
-A +A

Het "Hollywood-dieet" of "Beverly Hills-dieet" noemt wordt ook het "fruit-dieet" genoemd, omdat men hier gedurende één week slechts fruit consumeert.

Dit fruit-dieet werd tot het “Beverly Hills”-dieet omgedoopt na de verschijning in 1990 van het boek "Beverly Hills Diet" van July Mazel.

PUB

Het onweerlegbaar verkoopsargument: Dit dieet heeft talrijke Hollywood-sterren geholpen om slank te blijven! Het wordt nog steeds toegepast en er bestaat zelfs het "Hollywoord 48-hour miracle diet"-drankje.

De principes van het “Beverly Hills”-dieet

Gedurende één week voedt u zich bij alle maaltijden slechts met fruit, volgens een streng vastgelegd ritme.

Niet om het even welke vruchten kunnen gegeten worden. Op maandag ananas. Op dinsdag papaya of appel 's morgens, ananas tijdens de lunch, appels of mango voor het avondeten, enz. En op de zevende dag om de twee uren watermeloen en appels.

Gedurende de volgende week, gaat u met het eten van deze vruchten voort, maar voegt u er één tot twee keer per week groenten aan toe, een beetje brood en graanproducten (pasta, rijst, enz.).

Gedurende de derde week heeft u tenslotte één tot twee keer in de week recht op een beetje vis, wit vlees en melkproducten.

De voordelen van het “Beverly Hills”-dieet

  • U hoeft niet te koken

  • U slankt enorm snel af door de onthouding van calorieën en door de buikloop die het resultaat is van deze massale toename van vruchten.

  • Het is het totale ontgiften! En er is ook geen gebrek aan vitamine C.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 23/03/2014 - 10h48
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Appels: pharmafood vol pesticiden? Geüpdatet op 16/02/2017 - 18h54

Appels hebben zo veel goede eigenschappen dat ze worden beschouwd als pharmafood, een mix van voedsel en medicijn. Maar appels zitten ook vol pesticiden, giftige stoffen dus. Welke appels kunnen we nog wel eten, en hoe bereiden we ze het best?

Alkaline Diet, het dieet van de celebrity’s! Geüpdatet op 18/09/2013 - 11h33

Momenteel is het 'Alkaline diet ' erg in de mode. Het wordt vurig verdedigd en gepromoot door heel wat vrouwelijke stars, de slanke Victoria Beckham op kop. Zij heeft de voordelen ervan zelfs aan haar volgers getwitterd (en dat zijn er intussen bijna...

Het Kretenzische dieet: ongelofelijk doeltreffend! Gepubliceerd op 23/08/2010 - 00h00

Het staat nu duidelijk vast dat specifieke diëten het hart doeltreffend beschermen tegen het hervalrisico na een hartinfarct. Het Kretenzische dieet blijkt daarbij het meest doeltreffende: het vermindert de hartsterfte in enkele maanden tijd met meer...

Meer artikels