Hoe zelfstandig bent u?

'Voor zichzelf kunnen zorgen en weten dat men zichzelf wel zal weten te redden, is zowel in het praktische als in het affectieve leven enorm belangrijk. Het is een kwaliteit die een mens zeer sterk maakt, op voorwaarde dat men zijn eigen grenzen kent en dat men niet gaat denken dat men, helemaal alleen, tot alles in staat is. Wij moeten in het leven op onszelf, maar ook op de anderen kunnen tellen. En u, hoe zelfstandig bent u? Om het antwoord te weten, volstaat het de volgende 10 vragen zo eerlijk mogelijk op te lossen.'

PUB
  • Question 1 sur 101) In uw woning moet een kleine herstelling gedaan worden en u weet niet hoe het moet.
  • Question 2 sur 102) U hebt een nieuwe haarsnit gekozen, maar de kapper vertelt u dat het resultaat niet goed zal zijn omwille van uw haarinplant of de aard van uw haar.
  • Question 3 sur 103) U bent er zeker van: dit wordt uw levenspartner. U stelt hem/haar voor aan uw vrienden.
  • Question 4 sur 104) Vrienden met wie u het goed kunt vinden en die normaal gezien geen kwatongen zijn, brengen u op de hoogte van een 'zwakke plek' van uw partner omdat zij zich verplicht voelen u daarvan op de hoogte te brengen.
  • Question 5 sur 105) Uw vrienden hebben een nieuw toestel gekocht dat veel nieuwer, beter, meer trendy is dan dat van u (iPod, iPhone, televisie met groot plasmascherm, digitaal fototoestel 8 megapixels). Hoe reageert u?
  • Question 6 sur 106) U gaat met iemand uit en ook al is de andere verliefd, u beseft maar al te goed dat het van uw kant uit niet lang zal duren.
  • Question 7 sur 107) Wanneer u een relatie hebt, bent u dan bang dat uw partner u zal verlaten, zelfs wanneer daar geen aanwijzingen voor zijn?
  • Question 8 sur 108) Gaat u soms alleen naar de bioscoop?
  • Question 9 sur 109) Zou het iets voor u zijn om te leven zonder gsm en zonder vaste lijn?
  • Question 10 sur 1010) Vindt u het aangenaam wanneer iemand tegen u
Oorspronkelijk gepubliceerd op 14/07/2009 - 00h00 en geüpdatet op 01/01/1970 - 01h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Niet oordelen om beter te evalueren... Geüpdatet op 27/02/2007 - 00h00

We zijn verplicht om te leven met onszelf, met onze persoonlijkheid en ons karakter. Een woonst, een beroep en kleren kan je kiezen, maar dat is niet het geval met de psyche . En die blijkt ons niet altijd of op bepaalde vlakken helemaal niet te beva...

Frustraties: onaangenaam, maar wel noodzakelijk... Geüpdatet op 13/02/2007 - 00h00

'Wat een gefrustreerde' en dan volgt er vaak een of ander scheldwoord. De uitdrukking is een regelrechte belediging geworden! En toch is het ondenkbaar dat men zonder frustraties door het leven zou kunnen gaan. Je kan er dan ook maar beter zo snel mo...

Meer artikels