• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  46 mening
 • Commentaren (0)

Hoe kan uw partner u steviger erecties helpen te bezorgen?

Hoe kan uw partner u steviger erecties helpen te bezorgen?

De penis van een opgewonden man wordt stijf, waardoor een erectie ontstaat. Dat is een natuurlijk en vanzelfsprekend verschijnsel… tenzij er iets schort aan het mechanisme. Maar wist u dat de vrouw tijdens de coïtus er mechanisch toe bijdraagt dat haar partner een voldoende stevige erectie behoudt?

Vrouwen en stevige erecties

Bij de penetratie dringt de eikel door in de vagina. De vagina-ingang is echter vrij smal, ook als ze behoorlijk vochtig is. Daardoor wordt de eikel samengedrukt. Hij vindt dat nog leuk ook, en bovendien heeft dat absoluut zijn nut! De druk bevordert immers de bloedstroom en verstevigt op die manier de erectie! Meer nog: als de eikel iets verder doordringt in de vagina, verwijdt die, en precies dat drukverschil maakt de erectie nog sterker. En tijdens de op- en neergaande coïtusbewegingen wordt de eikel voortdurend aangespannen en ontspannen, en die drukverschillen zorgen er grotendeels voor dat de bloedstroom in de penis optimaal blijft en dragen zo bij tot een ideale erectie.

Vandaar dat een man die tijdens het voorspel slechts een halve erectie heeft en daar niet zo mee opgezet is, gerust mag zijn als hij erin slaagt zijn partner te penetreren, want dan is de kans groot dat alles nadien… gesmeerd loopt. Dat is precies de reden waarom in de Chinese Tao staat te lezen dat een man moet leren om zijn partner te penetreren met een "ontspannen" penis! Elke man kan wel eens "falen" op het "moment suprême", maar toch loont het de moeite om ermee door te gaan, want de inwendige massage van de ontvangende vagina zal hem opgewonden maken en dus een volwaardige erectie bezorgen.

Sterke bekkenbodemspierenvoor stevige erecties

Vrouwen doen er dan ook goed aan om hun bekkenbodemspieren te versterken, zodat ze de penis nog beter kunnen masseren en hun steentje kunnen bijdragen tot stevige erecties. De spieren rond de vagina zijn immers van nature wel tonisch, maar kunnen perfect getraind worden om nog krachtiger te worden. Dat kan zowel het genot van beide partners als de kwaliteit van de erectie alleen maar ten goede komen!

Bijgewerkt door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 08/02/2011
Origineel artikel geschreven door op 13/07/2004

Vindt u het artikel interessant?