• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  3 mening
 • Tips (0)

Hoe de erotiek met uw partner weer aanzwengelen?

Hoe de erotiek met uw partner weer aanzwengelen?

Hebt u geen zin meer om te vrijen? Is uw libido ingeslapen? Eén oplossing: slechte gewoonten natrekken en de routine doorbreken! Enkele nuttige tips...

De omstandigheden creëren die ervoor zorgen dat u weer zin krijgt in vrijen

Het leven met twee resulteert vaak in een mooi evenwicht, maar kan uiteindelijk ook het verlangen uitdoven zonder dat men er erg in heeft. “Routine, zekerheid en transparantie leiden tot verveling en verminderen het plezier”, verklaart Dr. Gérard Leleu (1) Dat zal een weerslag hebben op uw seksuele relatie. En toch hebt u een sterke band met uw partner. Probeer daarom weer aandacht te geven aan de sensualiteit!

Doorbreek de routine
Neem nieuwe gewoonten aan om de routine te doorbreken. Ga eten op restaurant in plaats van vóór de tv, nodig vrienden uit voor het aperitief, ga samen wandelen. Ga ook eens uit zonder uw partner. Ontspan u wat in uw eentje of trek er eens een weekendje op uit met collega's of vrienden... Met welk doel? Laat uzelf verrassen, prikkel zijn jaloezie en doorbreek de routine. Uw partner mag niet denken dat hij/zij u “ingepalmd" heeft/dat u zijn of haar eigendom bent!

Weg met slechte gewoonten

Toon u niet steeds in uw blootje voor uw partner: “U moet zich niet kleden of ontkleden of naakt rondlopen onder de doffe blik van een onverschillige partner”, verklaart Gérard Leleu. Kleed u met smaak, ook thuis, en draag geen versleten kamerjas of vormeloze jogging. “Slordigheid doet alles vervagen wat de aandacht trekt, waardoor de sex appeal vermindert... “Kortom, zorg ervoor dat uw partner weer appetijt krijgt!”

Bijgewerkt door Psychonet Production, collectief van de auteurs, onder leiding van Dr Philippe Presles op 04/06/2013
Origineel artikel geschreven door op 13/08/2002

Bronnen: Psychonet Production

Vindt u het artikel interessant?
 

Meer weten