Hardgekookte eieren in kerrie

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A

Ingrediënten
Voor 2 personen
3 eieren
1 eetlepel fijngesnipperde koriander
1 citroen
1 groene appel
1 avocado
1 ui
1 koffielepel arachideolie
1 koffielepel kerrie
1 potje roomyoghurt

Kook de eieren hard. Snipper de koriander fijn. Pers de citroen uit. Schil de appel en de avocado en snij ze in dunne schijfjes. Leg ze systematisch in het citroensap om verkleuren te voorkomen. Pel de ui en snipper hem fijn. Stoof de ui goudbruin in de olie. Breng op smaak met zout, doe er de kerrie bij, meng goed en voeg dan de yoghurt toe. Laat 1 minuut koken. Pel de eieren, snij ze in tweeën en leg ze in de saus tot ze opnieuw goed warm zijn. Verdeel alles over de borden en leg er de uitgelekte schijfjes appel en avocado op. Strooi er de koriander over. Dien heet op.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB