Guacamole

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
hoofdgerechten

Tijdens een weekje vakantie, een snipperdag of een lang weekend komt vaak het idee van een smaakvolle en lichte picknick opborrelen, waarbij men dan op het gras de maaltijd nuttigt. Iedereen kan zelf uitzoeken wat hij lekker vindt. Hieronder vindt u alvast enkele tips.

PUB

Ingrediënten


Witte ui: 1
Gele citroen: 1
Limoen: 1
Rijpe avocado's: 2
Tabasco
Engelse saus
Ketchup
Rode peper

Recept


Schil de ui en hem fijn. Pers de citroen en de limoen uit. Maak de avocado's schoon en snij ze in grote stukken. Leg ze in het citroensap en voeg peper en zout toe.
Meng de avocado en de ui met enkele druppeltjes tabasco, Engelse saus, een koffielepel ketchup en een mespunt rode peper (of cayennepeper). Doseer de aroma's naar gelang uw smaak.
Zet het gerecht op een koele plaats.

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 09/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB