Groenten met tonijnmousse

Recept aangemaakt op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
-A +A
Soort :
voorgerechten
PUB

Voor twee personen
Ingrediënten
1 blikje tonijn in eigen nat
100 gram kwark
1 citroen
5 takjes peterselie
1 bosje jonge worteltjes
1 bosje lente-uitjes
100 gram nieuwe aardappelen
zout
peper

Laat de tonijn uitlekken. Meng de vis met de kwark en het sap van de helft van de citroen. Kruid met peper en zout. Doe er gesnipperde peterselie bij. Zet koel weg. Schraap de wortelen en was de aardappelen. Maak de uien schoon. Kook alles in de stoomkoker of in licht gezouten water. De groenten moeten nog wat knapperig zijn. Prik er tussendoor eens in met een vork om te zien of ze gaar zijn. Vermeng de groenten met de gekoelde tonijnmousse en dien meteen op.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 01/01/1970 - 01h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/01/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB