Groene appelen en wortelen in remouladesaus

Recept aangemaakt op 08/02/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 07/01/2014 - 07h46
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

2 appelen (Granny Smith)
2 grote wortelen
2 limoenen
3 eetlepels gezouten amandelen (met bruine vliesje)
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels volle yoghurt
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van de groene appelen en wortelen in remouladesaus

Schil de appelen, schraap de wortelen en rasp alles zo fijn mogelijk.

Doe alles in een kom en besprenkel meteen met limoensap, zodat alles ook mooi zijn kleur behoudt.

Plet de amandelen fijn in een vijzel en doe ze erbij.

Doe de olie en de yoghurt erbij en roer goed.

Proef en breng verder op smaak met zout. Werk af met peper.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 08/02/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 07/01/2014 - 07h46
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB