Glaasjes met zalm

Recept aangemaakt op 09/03/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 24/07/2015 - 10h33
-A +A
Voor :
2 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

250 g filet van zalm
sojasaus
4 sneetjes gerookte zalm
1 citroen
1/2 bosje bieslook
1 potje kwark van 20 % VG
1 potje zalmeitjes
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van glaasjes met zalm



Verwijder alle graten uit de zalm en snij de vis in heel kleine stukken.
Doe ze in een diep bord.
Besprenkel met sojasaus en zet 30 minuten in de koelkast.

Snij de gerookte zalm in dunne reepjes en laat ze 30 minuten marineren met het sap van de citroen.

Hou vier 4 twijgjes bieslook apart en versnipper de rest.
Meng het bieslook onder de kwark en breng op smaak met zout en peper.

Leg in elk glas een laag zalm met sojasaus, daarna een laag kwark met bieslook en een laag gerookte zalm.

Werk af met kwark en de zalmeitjes.
Steek er een takje bieslook in.

Dien goed gekoeld op.
Initialement publié par Paule Neyrat, diëtist le 09/03/2009 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtist le 24/07/2015 - 10h33
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB