Gezond én goedkoop eten: kan dat?

Gepubliceerd door Nicolas Rousseau, diëtist en voedingsdeskundige op 22/07/2003 - 00h00
-A +A

PUB

Wist u dat?

Brood kost minder dan ontbijtgranen. Bovendien verschaft brood dankzij zijn lage glykemische index (zijn vermogen om het bloedsuikergehalte te doen stijgen) langer energie, op voorwaarde dat het om volkorenbrood gaat met grofgemalen meel, en geeft hij een verzadigd gevoel, waardoor u het makkelijker kunt volhouden tot de volgende maaltijd …

Gepubliceerd door Nicolas Rousseau, diëtist en voedingsdeskundige op 22/07/2003 - 00h00 Bien manger sans trop dépenser (Gezond en goedkoop eten). CERIN (Centre de Recherche et d'Information Nutritionnelle) (Centrum voor Voedingsonderzoek en -informatie), Frankrijk, 2000.
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB