Gewokte mosselen

Recept aangemaakt op 17/09/2012 - 14h14 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 25/06/2013 - 08h09
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

3l mosselen
3 tomaten
5 takjes basilicum
1 teen look
1 soeplepel olijfolie
1 glas witte wijn
zout, versgemalen peper
PUB

Bereiding van gewokte mosselen

Maak de mosselen schoon.

Schil en ontpit de tomaten en snijd ze in stukken.
Snipper de basilicumblaadjes.
Schil en plet de look.

Warm een soeplepel olijfolie op in een wok. Laat erin de look wat aanbakken en voeg vervolgens de tomaten toe. Wat zout en peper erbij en roeren.
Voeg de mosselen en de witte wijn toe. Goed roeren en de wok afdekken.

Laat koken tot alle mosselen goed open zijn.

Voeg dan de versnipperde basilicum toe. Nog eens roeren en serveren in de wok of op een bord.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 17/09/2012 - 14h14 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 25/06/2013 - 08h09
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB