Gewokte jonge spinazie en wijting

Recept aangemaakt op 17/05/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 09/03/2015 - 12h43
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

2 sjalotten
3 teentjes look
600 g jonge spinazie
400 g wijtingfilets
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels nuoc mâm (Thaise vissaus)
1 koffielepel komijnzaadjes
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding van de gewokte jonge spinazie en wijting



Pel de sjalotten en de look en versnipper alles.

Was de spinazie, dep goed droog en snij de steeltjes af. Hak de spinazie grof.

Snij de wijting in gelijke stukken.

Verhit de olijfolie in de wok.
Doe de spinazie erin, samen met de sjalotten en de look en bak 2 minuten al roerend.
Doe de wijting erbij. Bak nog eens 2 tot 3 minuten en blijf roeren.

Doe de nuoc mâm erbij en ook de komijnzaadjes. Roer nog eens alles dooreen.

Proef, breng op smaak met zout en peper en dien op.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 17/05/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 09/03/2015 - 12h43
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB