Gevulde citroen met tonijn

Recept aangemaakt op 28/02/2012 - 10h18 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 18/04/2014 - 14h11
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
20 minutes
Ingrediënten :

4 citroenen
2 takjes selder
3 takjes peterselie
2 teentjes look
1 blik tonijn
1 koffielepel kappertjes
1 soeplepel olijfolie
1 koffielepel mosterd
1/2 koffielepel wijnazijn
1 soeplepel paprika
zout, peper
PUB

Bereiding van gevulde citroen met tonijn

Snij een hoedje uit de citroenen. Maak ze leeg met een pompelmoesmesje. Pers het vruchtvlees uit en bewaar het sap.

Was de peterselie en selder en snij fijn. Schil en verpletter de look.

Laat de tonijn uitlekken en verbrokkel hem. Meng onder de look en de kappertjes.

In een kom verzamel je de olijfolie, de mosterd, de azijn en het bewaarde citroensap. Goed kloppen en in de tonijnmengeling doen. Goed roeren.

Vul de citroenen met de bereiding en bestrooi met paprika. Zet de hoedjes er weer op.

Goed koel serveren.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 28/02/2012 - 10h18 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 18/04/2014 - 14h11
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB