Gestoomde groenten

Recept aangemaakt op 05/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 11/05/2016 - 10h57
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :
1 bot jonge worteltjes met groen of 500 gram diepvrieswortelen 1 bot raapjes peterselie kervel

Dit recept is licht en bevat dus weinig vet. U hebt meteen ook een antwoord op de eeuwige vragen: ' Wat gaan we vandaag eten? ' en ' Hoe stel ik een evenwichtige maaltijd samen? '. Smakelijk!

Stoom de groenten of kook ze gaar in lichtgezouten kokend water. Bestrooi overvloedig met versnipperde peterselie en/of kervel om er een extra portie vitamines aan toe te voegen.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 05/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Marion Garteiser, gezondheidsjournaliste op 11/05/2016 - 10h57
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB