Gestoofde waterkers

Recept aangemaakt op 18/10/2010 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 13/04/2016 - 10h29
-A +A
Voor :
3 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
5 minutes
Ingrediënten :

2 bosjes waterkers
30 g boter of zonnebloemmargarine
zout
versgemalen peper
PUB

Bereiding gestoofde waterkers

Snij met één haal van een mes de onderkant van elk bosje waterkers af. Zo krijgt u het gros van de stelen weg.

Was de rest grondig in ruim water, zwier droog en laat verder uitlekken op een schone handdoek.

Verhit de boter of de margarine op matig vuur in een kookpot. Doe de waterkers erbij en roer tot hij slinkt en de blaadjes gaar zijn.

Kruid met zout en peper. Stoof verder zonder deksel op een zacht vuurtje tot het meeste kookvocht verdampt is.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 18/10/2010 - 00h00 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 13/04/2016 - 10h29
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB