Gestoofde venkel met sjalotten en tijm

Recept aangemaakt op 06/10/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 04/05/2016 - 10h44
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
voorgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

8 kleine venkelknollen
2 sjalotten
1 soeplepel olijfolie
1 takje tijm
Zout, peper
PUB

Bereiding van Gestoofde venkel met sjalotten en tijm



Was de venkelknollen.

Maak de sjalotten schoon en hak ze fijn.

Warm de olie in een pan en laat de sjalotten aanbakken tot ze goudgeel zijn. Voeg een beetje water toe en ook een beetje zout.

Leg de venkelknollen op het bedje van sjalotten, bestrooi ze met tijm (maal hem fijn tussen uw vingers) en voeg peper toe.

Dek de pan af en laat hem op een zacht vuurtje staan. Roer en toe tot de knollen zacht zijn (ongeveer 15 à 20 minuten).

Dien op in de pan.

Oorspronkelijk gepubliceerd op 06/10/2011 - 02h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 04/05/2016 - 10h44
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB