Gerookte zalm met gepocheerde eieren en asperges

Recept aangemaakt op 18/04/2011 - 14h39 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 06/04/2016 - 11h17
-A +A
Voor :
4 personen
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

1 bussel groene asperges
4 eieren
4 sneden gerookte zalm
PUB

Bereiding van Gerookte zalm met gepocheerde eieren en asperges

Maak de asperges korter en kook ze in gezouten kokend water. Pocheer de eieren in het water met azijn of kook ze zacht en schil ze. Verdeel de asperges en de eieren op de borden. rol een mooie snede gerookte zalm op en serveer ernaast op het bord.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 18/04/2011 - 14h39 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 06/04/2016 - 11h17
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB