Geraspte wortelen met rozijnen

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 05/02/2009 - 00h00
-A +A

Bij deze hebt u een antwoord op de eeuwige vragen: ' Wat gaan we vandaag eten? ' en ' Hoe stel ik een evenwichtige maaltijd samen? '. Het gaat hier bovendien om een licht recept dat weinig vet bevat. Smakelijk!

Ingrediënten voor 4 personen


4 wortelen
1 sinaasappel
1 eetlepel rozijnen
1 eetlepel zoute pistachenoten
versgemalen peper

De bereiding


Rasp de wortelen zeer fijn. Pers de sinaasappel uit en giet het sap over de wortelen. Doe er de rozijnen bij en kruid overvloedig met peper.
Meng goed en laat even marineren tot de rozijnen beginnen te zwellen.
Plet de pistachenoten en doe ze bij de rest. Meng goed.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 05/02/2009 - 00h00
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB