• rating
  • rating
  • rating
  • rating
  • rating
  0 mening
 • Commentaren (0)

Geneesmiddelen op internet of het gevaar van illegale substanties

Geneesmiddelen op internet of het gevaar van illegale substantiesKoop geen geneesmiddelen via internet! Toegegeven, we kunnen in bekoring komen door een verleidelijk aanbod voor groeihormonen, dehydroepiandrosteron en andere wonderproducten, maar vergeet niet dat die ongevraagde e-mails in Europa sinds juli 2002 illegaal zijn en dat deze substanties uw gezondheid in gevaar brengen!

Onze mailboxen worden tegenwoordig overstelpt met "spam". "Spamming" of "spam" is het massaal en soms herhaaldelijk verzenden van ongevraagde elektronische berichten naar personen waarmee de verzender nooit contact heeft gehad en waarvan hij het e-mailadres op onregelmatige manier heeft verkregen. Spammers bieden geregeld verboden producten aan. Deze commerciële aanbiedingen kunnen echter dramatische en zelfs criminele gevolgen hebben, in het bijzonder voor de gezondheid.Zo vinden we op het net groeihormonen en dehydroepiandrosteron, maar ook allerhande soorten drugs, zoals kalmeermiddelen die worden gebruikt door verkrachters en die overigens werden genoemd in diverse zaken waaraan de laatste jaren ruchtbaarheid is gegeven.Het gevaar zit vooral in de neveneffecten en de wisselwerkingen die deze producten kunnen hebben met andere geneesmiddelen.Bovendien is een van de grote risico's ook de samenstelling van het geneesmiddel zelf. Hoe kan u er bij zo'n illegaal netwerk immers zeker van zijn dat u het gevraagde product ontvangt en niet een nepproduct dat misschien wel uiterst giftig kan zijn voor het organisme? Het is dus van essentieel belang er in geen geval op in te gaan.

Artikel gepubliceerd door op 13/05/2003

Bronnen: http://www.cnil.fr/frame.htm?thematic/internet/spam/spam_sommaire.htm

Vindt u het artikel interessant?
 
Cerveau, Nerf, Mémoire, Psychisme, Sommeil Oeil, Bouche, Dent, Nez, Gorge, Oreille, Cheveux Coeur, Sein, Poumon, Circulation sanguine Estomac, Intestin, Foie Sexe, Rein, Système urinaire Os, Articulation, Muscle Peau, Ongle Gids Ziekten en aandoeningen Ziekten en aandoeningen
Medische encyclopedie
Vragen en antwoorden