Gemengde salade van peer en ganzenlever

Recept aangemaakt op 25/11/2011 - 14h27 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 01/12/2014 - 14h35
-A +A
Pour :
6 personnes
Type :
voorgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :
3 peren
1 citroen
100 gr ganzenlever mi-cuit
1 koffielepel sterke mosterd
1 soeplepel balsamico-azijn
2 soeplepels olijfolie
kervel
zout, peper

Bereiding van gemengde salade van peer en ganzenlever

Was de gemengde salade en slinger deze droog.

Schil de peren. Snij ze in twee en haal het klokhuis weg. Snij elke helft in kleine schijfjes en besproei ze met citroensap.

Snij de ganzenlever in fijne plakjes.

Bedek elk bord met een bed van gemengde salade. Leg de schijfjes peer en de plakjes ganzenlever er afwisselend op.

Meng in een kom de mosterd, de balsamico-azijn en de olijfolie. Goed kloppen. Doe een lepel van deze saus op elk bord.

Bestrooi met enkele korreltjes zout. Paar draaitjes aan de pepermolen. En afwerken met een beetje kervel.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 25/11/2011 - 14h27 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 01/12/2014 - 14h35
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
tlissewegenartje

Spijtig voor de mishandelde ganzen!!!!

PUB