Geglaceerde wortelen

Recept aangemaakt op 09/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 09/01/2012 - 16h19
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
15 minutes
Ingrédients :

2 bosjes wortelen
15 gram boter
1 mespunt suiker
Enkele takjes peterselie

Bereiding van geglaceerde wortelen



Schrob de wortelen met een stalen sponsje schoon onder stromend water en snij ze in schijfjes. Doe de wortelen in een braadpan en verdeel ze over de bodem. Giet er water bij tot ze net onder staan. Voeg een mespunt suiker toe en de in kleine nootjes verdeelde boter.
Doe het deksel op de pan en kook de wortelen in ongeveer 15 minuten beetgaar. Haal het deksel van de pan en laat het vocht verdampen. Schud af en toe.
Hak de peterselie fijn en strooi ze net voor het opdienen over de wortelen.
Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 09/02/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 09/01/2012 - 16h19
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB