Gedroogde bonen: heel gemakkelijk klaar te maken!

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 23/03/2009 - 00h00
-A +A

Bonen vragen dan misschien wel een lange kooktijd, maar ze garen op een zacht vuurtje en intussen kun je iets anders doen. En als je rekening houdt met hun grote voedingswaarde (minerale zouten, vezels, enz.) en hun betaalbaarheid, mag dat obstakel eigenlijk niet meetellen.

PUB

Zes recepten op basis van witte bonen


Bonen met ham
Bonenstoofpotje uit de Charente
Salade van flageoletbonen
Salade de flageoletbonen en komkommer
Soep van witte bonen
Cassoulet

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 23/03/2009 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Een evenwichtige voeding voor een gezond lichaamsgewicht Geüpdatet op 22/05/2007 - 00h00

Het gaat niet om het verliezen van vijf kilo of meer in zo weinig mogelijk tijd, maar wel om een gezond lichaamsgewicht en een evenwichtige voeding zonder honger te lijden. In deze tiende week vindt u nog meer recepten voor heel wat lekkers!

Op het menu: aubergine Geüpdatet op 20/08/2002 - 00h00

Deze groente belichaamt het Middellandse-Zeegebied en maakt deel uit van de Zuiderse culinaire cultuur. Is het omwille van zijn bijzondere smaak dat aubergines relatief zelden op ons bord komen?

Meer artikels