Paule Neyrat, diëtist

Gedroogde bonen: heel gemakkelijk klaar te maken!

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 23/03/2009 - 00h00
-A +A

Bonen vragen dan misschien wel een lange kooktijd, maar ze garen op een zacht vuurtje en intussen kun je iets anders doen. En als je rekening houdt met hun grote voedingswaarde (minerale zouten, vezels, enz.) en hun betaalbaarheid, mag dat obstakel eigenlijk niet meetellen.

Zes recepten op basis van witte bonen


Bonen met ham
Bonenstoofpotje uit de Charente
Salade van flageoletbonen
Salade de flageoletbonen en komkommer
Soep van witte bonen
Cassoulet

Gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtist op 23/03/2009 - 00h00
Bekijk dit artikel
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB
Lees ook
Op uw bord: bonen Geüpdatet op 27/05/2003 - 00h00

In mei doen de verse bonen weer hun intrede op onze markten. En daar blijven ze de hele zomer. Dit is het moment om van hun zachte en fijne smaak te genieten, temeer omdat ze weinig calorieën bevatten, vooral als u ze rauw eet met wat zout.

Een evenwichtige voeding voor een gezond lichaamsgewicht Geüpdatet op 22/05/2007 - 00h00

Het gaat niet om het verliezen van vijf kilo of meer in zo weinig mogelijk tijd, maar wel om een gezond lichaamsgewicht en een evenwichtige voeding zonder honger te lijden. In deze tiende week vindt u nog meer recepten voor heel wat lekkers!

Hoe word ik vegetariër? Geüpdatet op 15/06/2016 - 09h57

Ik hoef maar te stoppen met vlees eten om vegetariër te worden, zult u zeggen. Dat klopt, maar geen vlees eten is nog niet genoeg om tot een voldoende evenwichtige voeding te komen! Yulia Stepanenkova is diëtist en veganist. Ze geeft ons alle nodige...

Meer artikels