Gebraden ui met munt

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diëtiste op 15/05/2012 - 09h16
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
40 minutes
Ingrédients :

4 witte uien
1/2 boeketje verse munt
4 teentjes look
2 soeplepels olijfolie
4 soeplepels balsamicoazijn
zout, peper

Bereiding van gebraden ui met azijn

Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de uien en snij ze in twee in de hoogte. Leg ze dan op een ovenschotel.

Versnipper de munt. Schil de look en verhakkel ze.

Meng dan in een kom de olijfolie, de look, de munt, peper en zout. Verdeel deze mengeling over elke helft van de ui. Zet 25 à 30 minuten in de oven en besprenkel regelmatig. Laat ze staan tot de uien zacht zijn als u er een mes insteekt.

Haal de schotel uit de oven en giet er balsamicoazijn over.
Warm serveren.

Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diëtiste op 15/05/2012 - 09h16
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB