Gebakken perziken en abrikozen met rozemarijn

Recept aangemaakt door Paule Neyrat, diététicienne op 14/07/2014 - 16h39
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
desserts
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :

4 perziken
4 abrikozen
boter
1 tak rozemarijn
1 eetlepel suiker

Bereiding van de gebakke perziken en abrikozen met rozermarijn

  • Schil de perzikern en snijd ze in kwartjes.
     
  • Was de abrikozen en snijd ze in vier.
     
  • Laat wat boter smelten in een pan met een dikke bodem of met een anti-aanbaklaag.
     
  • Bak de abrikozen en de perzikern samen met de blaadjes rozemarijn en juist een eetlepeltje suiker.
Recept gepubliceerd door Paule Neyrat, diététicienne op 14/07/2014 - 16h39
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB