Gebakken champignons met visfilets

Recept aangemaakt op 23/10/2012 - 11h28 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 11/11/2013 - 18h46
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
15 minutes
Ingrediënten :

600 gr Parijse champignons
1 soeplepel olijfolie
4 visfilets
PUB

Bereiding van gebakken champignons met visfilets

Maak de parijse champignons zuiver en snij in stukjes. Laat ze bakken in olijfolie. Beeïndig de cuisson op een hoog vuur om het water weg te koken. Snij de visfilets in grote stukken.

Doe ze bij de champignons en laat ze nog 5 tot 10 minuten koken naargelang hun gaartijd.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 23/10/2012 - 11h28 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 11/11/2013 - 18h46
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB