Gebakken cantharellen

Recept aangemaakt op 26/09/2011 - 13h21 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 27/04/2016 - 10h08
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
10 minutes
Ingrédients :

500gr cantharellen
2 teentjes look
1/4 bosje peterselie
1 koffielepelolijfolie

Bereiding van gebakken cantharellen

Maak de cantharellen schoon met een zacht borsteltje. Snij het onderste stukje stengel weg en als u ze echt nog te vuil vindt, was ze dan vluchtig en droog ze af.

Schil de look en snij hem fijn.

Trek de blaadjes van de peterselie en hak ze fijn.

Warm een pan op met wat olijfolie. Doe de cantharellen en de look erin. Laat 5 minuten bakken en meng geregeld, maar voorzichtig.

Meng tot slot de peterselie erbij.

In een schotel serveren.

Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 26/09/2011 - 13h21 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 27/04/2016 - 10h08
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB