Gebakken cantharellen

Recept aangemaakt op 26/09/2011 - 13h21 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtiste op 27/04/2016 - 10h08
-A +A
Voor :
4 personen
Soort :
hoofdgerechten
Moeilijkheid :
gemakkelijk
Bereidingstijd :
10 minutes
Ingrediënten :

500gr cantharellen
2 teentjes look
1/4 bosje peterselie
1 koffielepelolijfolie
PUB

Bereiding van gebakken cantharellen

Maak de cantharellen schoon met een zacht borsteltje. Snij het onderste stukje stengel weg en als u ze echt nog te vuil vindt, was ze dan vluchtig en droog ze af.

Schil de look en snij hem fijn.

Trek de blaadjes van de peterselie en hak ze fijn.

Warm een pan op met wat olijfolie. Doe de cantharellen en de look erin. Laat 5 minuten bakken en meng geregeld, maar voorzichtig.

Meng tot slot de peterselie erbij.

In een schotel serveren.

Initialement publié par Paule Neyrat, diëtiste le 26/09/2011 - 13h21 et mis à jour par Paule Neyrat, diëtiste le 27/04/2016 - 10h08
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB