Gebakken aardappelen met kwark

Recept aangemaakt op 09/11/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 14/01/2014 - 15h34
-A +A
Pour :
4 personnes
Type :
hoofdgerechten
Difficulté :
Facile
Durée :
30 minutes
Ingrédients :

6 middelgrote aardappelen
1 teentje look
1 bosje bieslook
300 g kwark met 20% VG
2 eetlepels olijfolie
zout
versgemalen peper

Bereiding van gebakken aardappelen met kwark



Was de aardappelen grondig en kook ze in licht gezouten water.
Pel het lookteentje en hak het fijn. Versnipper het bieslook. Doe de kwark in een kom en voeg het look en het bieslook toe. Breng op smaak met zout en peper.

Pel de aardappelen en snij ze in dunne schijven.
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de aardappelen goudbruin.
Doe ze in een schotel en schep de kruidenkwark er mooi rond.
Recept oorspronkelijk gepubliceerd op 09/11/2009 - 00h00 en geüpdatet door Paule Neyrat, diëtist op 14/01/2014 - 15h34
Vous devez être connecté à votre compte E-Santé afin de laisser un commentaire
PUB